Gratis verkoopadvies

Is het wel verstandig om juist nu een andere woning te kopen? De schaarste zorgt voor torenhoge huizenprijzen. Voordeel is wel dat je eigen woning nu hoogstwaarschijnlijk ook veel opbrengt.

Meer wooncomfort

Als jouw hypotheekrente nu hoog is kan het erg aantrekkelijk zijn om te verhuizen. De huidige rentestand is historisch laag en verhuizen kan financieel aantrekkelijk zijn.
Bij het verkopen van je woning kun je de overwaarde inzetten voor het kopen van een nieuw huis. Samen met een lagere rente heb je grote kans dat je er in wooncomfort en ruimte op vooruit gaat tegen lagere kosten.

Geen overwaarde?

Maar wat als je nu al een lage hypotheekrente of nauwelijks overwaarde hebt? Ook dan kan het nog financieel aantrekkelijk zijn om te verhuizen. Ook het woningtype en de locatie van de woning die je op het oog hebt en die van jouw huidige woning spelen namelijk een grote rol bij het bepalen of het financieel gezien verstandig is om te verhuizen.

Gratis verkoopadvies

Twijfel je wat te doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies. Tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis kunnen wij je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Hans Janssen Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvend verkoopadvies? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 024 - 677 7776 of mail naar info@hansjanssen.nl.

Aanvraag gratis verkoopadvies