Gratis verkoopadvies

Nu de huizenprijzen aan het zakken zijn zul je meer moeite moeten doen om je woning te verkopen. Ook is het niet meer zo vanzelfsprekend dat er wordt overboden. Met de juiste verkoopstrategie zorg je voor een succesvolle verkoop van je woning. Hulp nodig? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Gekte woningmarkt voorbij

De gekte van de woningmarkt is voorbij. Door de inflatie, de hoge energiekosten én de stijgende hypotheekrente groeit het woningaanbod en daalt de gemiddelde verkoopprijs. Voor de koper betekent dit meer keuzemogelijkheden. Voor jou als verkoper betekent het dat je in deze afkoelende woningmarkt wellicht je verwachtingen bij zult moeten stellen; zowel in prijs als in snelheid van verkoop.

Een realistische vraagprijs zorgt voor succesvolle verkoop

Om je huis succesvol te verkopen is het van groot belang om een realistische vraagprijs te hanteren. Is er achterstallig onderhoud, is de verwarmingsketel aan vervanging toe of zijn er energiebesparende maatregelen nodig om jouw huis energiezuiniger te maken? Laat dan deze kosten bij het vaststellen van de vraagprijs meewegen. Een huis met een te hoge vraagprijs staat langer te koop en zal uiteindelijk resulteren in een lagere opbrengst.

Eerst verkopen of eerst kopen?

Tijdens de overspannen woningmarkt was het bijna vanzelfsprekend om je huis eerst te verkopen alvorens op zoek te gaan naar een andere woning. Maar nu doe je er goed aan om naar je persoonlijke situatie te kijken. Hoe courant is je woning? Heb je eigen geld om eventuele tegenvallende opbrengst op te vangen?

Vraag gratis verkoopadvies

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies. Tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis kunnen wij je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Hans Janssen Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvend verkoopadvies? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 024 - 677 7776 of mail naar info@hansjanssen.nl.

Aanvraag gratis verkoopadvies