Verzekeringen

Ben je goed verzekerd?

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven en vaak je kostbaarste bezit. Uiteraard wil je dit bezit goed beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, storm en blikseminslag. Maar weet je wel welke verzekeringen je daarvoor af moet sluiten? Om je te helpen dit risico af te dekken hebben wij een verzekeringspakket voor je samengesteld, met zeer goede voorwaarden en uiteraard een scherpe premie.

Pakketkorting

Naast de verplichte opstalverzekering is het verstandig om ook de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering in één pakket af te sluiten. Je profiteert hiermee van pakketkorting en bovendien vermijd je hiermee de discussie onder welke dekking de schade valt.

Uiteraard is de hoogte van premie een belangrijk uitgangspunt om een verzekeraar te selecteren. Onze verzekeringsspecialist kan voor jou een persoonlijke premieberekening maken. Natuurlijk kun je ook jouw huidige polissen laten vergelijken.

Persoonlijk contact

Niet alleen de premie is van belang bij je keuze voor een goede verzekering. Persoonlijk contact, bereikbaarheid van jouw adviseur, een snelle schade afhandeling én duidelijke voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle verzekeringsvormen. Zowel particulier als zakelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering, rechtsbijstand- of doorlopende reisverzekering.

Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem dan nu contact op met onze verzekeringsspecialist via verzekeringen@beumer.nl