Huis verkopen in Beuningen door Hans Janssen Garantiemakelaars

Je huis verkopen is spannend, vooral als het de eerste keer is. Hoeveel belangstelling is er voor je huis? Hoe snel wordt je huis verkocht en tegen welke prijs? En als je ook nog eens op zoek bent naar een ander huis kan het ronduit zenuwslopend zijn. Want wat ga je het eerst doen? Kopen of verkopen? En wanneer kun je je huis dan het beste te koop zetten? Allemaal vragen die een hoop stress kunnen geven. Met Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen sta je er niet alleen voor. Wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Je huis verkopen met Hans Janssen Garantiemakelaars in de regio Beuningen

 

Zorgeloos je huis verkopen

Wij begrijpen dat de verkoop van je huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is waarbij veel komt kijken. Dat het hier niet gaat over de stenen, maar over jouw woonplezier, jouw toekomstplannen en herinneringen. Met Hans Janssen aan je zijde wordt alles naadloos voor je geregeld; met veel zorg en met die persoonlijke touch waar wij bekend om staan.

Realiseer de hoogst mogelijke opbrengst

Als grootste full-service makelaar in de regio weten wij als geen ander wat er in de regio speelt. Met deze kennis zetten wij de meest ultieme verkoopstrategie voor jouw woning uit en garanderen we jou de beste koper en de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw huis.  Onze cijfers spreken voor zich!

Alles onder één dak

Bij de verkoop van jouw huis word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Samen met onze LIV Wooncoach en LIV Hypotheken hebben wij al onze kennis en kunde gebundeld ‘onder één dak’. Deze intensieve samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en het maximale resultaat te behalen.

Vertrouwd dichtbij

Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste full-service makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij.

No cure-no pay

 

Kun jij wel wat advies gebruiken over de verkoop van je huis? Wij komen graag bij je langs voor een oriënterend adviesgesprek. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via 024 - 677 7776 of mail naar info@hansjanssen.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Mevr. Heijmans

transparant én attent in contact volledig en snel in het nakomen van afspraken onverminderd accuraat en snel tijdens uitval van personeel door Covid persoonlijk in begeleiding

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10