Ga naar inhoud

In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

6658 AZ Beneden-Leeuwen

0 vrij van 300

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Beneden-Leeuwen In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

Nieuw woningaanbod in aantocht!
In plangebied Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen hebben we deelgebied Het Leeuwse Veld Oost geheel gerealiseerd. De laatste woningen zijn in december 2021 opgeleverd. Inmiddels zijn ook alle woningen van Het Leeuwse Veld West verkocht en is de bouw van de eerste woningen momenteel in volle gang. Hoog tijd dus voor het toevoegen van nieuw woningaanbod. Daarom is het bestemmingsplan van Het Leeuwse Veld Midden nu volop in voorbereiding.

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving! Ongeveer 2/3 van het plangebied wordt bebouwd. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

Deelgebied Het Leeuwse Veld Oost startte in 2013, midden in een weiland én midden in de crisis. Na deze moeilijke start is inmiddels de laatste woning in dit gebied opgeleverd. Ondertussen is de wijk erg populair geworden en zijn de eerste doorstromers naar een nieuwe, grotere woning in dezelfde wijk verhuisd. Binnen de 330 woningen zijn ook 112 huurwoningen van Woonstichting De Kernen opgenomen. Deelgebied Het Leeuwse Veld West, bestaande uit fase 11 tot en met 13, omvat in totaal 106 woningen. Ook deze woningen zijn inmiddels verkocht.

Het Leeuwse Veld Midden bestaat uit circa 300 woningen. Naar verwachting gaan de eerste woningen op zijn vroegst in 2023 in vrije verkoop. Heb je interesse in dit project? Schrijf je in en wordt als eerste geïnformeerd over de verdere ontwikkelingen in dit plan.

Kenmerken In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

Overdracht

Prijs
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

Maandlasten In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden

Ligging project 'In voorbereiding: Het Leeuwse Veld midden'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

18.820

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

35%

20% NL

34%

20% NL