Skip to content

Hof van Campe cluster 8

6644 GM Ewijk

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 20

Project website

€ 485.000,- t/m € 675.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Ewijk Hof van Campe cluster 8

In het laatste cluster worden er 18 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen gebouwd. Dit is je laatste kans om te wonen in ‘t Hof van Campe!
Ben jij benieuwd naar de ligging? Bekijk dan snel de vernieuwde virtuele tour via de projectwebsite.

Wonen in ‘t Hof van Campe betekent wonen in een unieke wijk, met volop rust, open landschappen, zicht op het water, maar toch dichtbij Beuningen en Nijmegen!
De wijk bestaat uit in totaal 8 ruimtelijk opgezette kleine hofjes, waarbij de eerste 6 hofjes al allemaal gerealiseerd zijn.

De woningen van ‘t Hof van Campe sluiten perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Ewijk. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is veel aandacht voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere wijk zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De wijken worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voorkomt.

LAND VAN MAAS & WAAL
‘t Hof van Campe ligt in de gemeente Beuningen, in de streek Het Rijk van Nijmegen, dichtbij de Overbetuwe en het Land van Maas en Waal. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd en open landschap. Beuningen is een gemoedelijke gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt.

GEZELLIGE GEMEENTE
Beuningen heeft een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en leuke cafés en restaurants. Ook vind je er veel groengebieden en speelplekken. Dit maakt het de perfecte woonomgeving om je kinderen veilig te zien opgroeien en om heerlijk te genieten van alle recreatiemogelijkheden.

GOEDE BEREIKBAARHEID
‘t Hof van Campe is gunstig gelegen in Ewijk, tussen enerzijds de wijken Keizershoeve I en Den Alst en anderzijds de sportaccommodaties langs de Schoenaker. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en ook Nijmegen is dichtbij: met de auto sta je binnen een kwartier in het centrum. Verder ben je vanuit ‘t Hof van Campe zo op de A73 en de A50, waardoor grote steden als Utrecht, Den Bosch en Eindhoven goed bereikbaar zijn.

JE HYPOTHEEK HELDER?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Hof van Campe en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces. Via de projectwebsite kun je onder de tab ”hypotheek” een vrijblijvende afspraak inplannen!

LIV WOONBELEVINGSCENTRUM
Bouwtekeningen zijn op papier maar lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Campe hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Nadat je een woning gekocht hebt, wordt je uitgenodigd in LIV woonbelevingscentrum. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Campe. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m2 grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

BLIJF OP DE HOOGTE EN SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE!

 • 150-177 m2
 • 257-480 m2
 • 571-702 m3

Kenmerken Hof van Campe cluster 8

Overdracht

Prijs€ 485.000,- t/m € 675.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud571-702 m3
Woonoppervlakte150-177 m2
Perceeloppervlakte257-480 m2

Overig

Project websiteHof van Campe cluster 8

Bouwtypes Hof van Campe cluster 8

Vrijstaand - type C

€ 665.000,- t/m € 675.000,-

Deze royale vrijstaande woningen bieden je iedere dag het ultieme vakantiegevoel: terwijl je in de diepe achtertuin tot rust komt, hoor je in de verte alleen de vogels zingen en de wind door de bomen ruisen. Door de gunstige ligging aan de randen van het woonhofje geniet je volop van privacy en rust om je heen. De oranje-rood genuanceerde gevel en de doorgemetselde schoorsteen aan de voor- en achtergevel geven de woning een unieke uitstraling. Je auto kun je kwijt op de parkeerplek op eigen terrein en de ruime aangebouwde stenen berging biedt veel handige opslagruimte.

Vanuit je woonkamer en de open keuken kijk je rondom prachtig uit over je grote tuin. De grote raampartijen tot aan de grond zorgen voor een mooi uitzicht en veel natuurlijke lichtinval. Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Er is in deze woning meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een kookeiland. De eerste verdieping heeft 3 riante slaapkamers, een aparte toiletruimte en een luxe badkamer met wasbak, inloopdouche en een ligbad. Heb je altijd al een inloopkast gewild? Met deze woning heb je daar alle ruimte voor! De tweede verdieping is vrij indeelbaar, creëer hier bijvoorbeeld een extra slaapkamer, badkamer of kantoorruimte om prettig vanuit huis te werken.

 • 177 m2 Woon opp.
 • 460-480 m2 Perceel opp.
 • 702 m3 Inhoud

Tweekapper XL - type B

€ 525.000,- t/m € 559.900,-

Terwijl jij tot rust komt in je riante woonkamer, zie je de kinderen zorgeloos spelen in het groene woonhofje. Altijd al gedroomd van die hobbykamer, een inloopkast of een kantoorruimte om fijn thuis te kunnen werken? Door de vele woonruimte die dit woningtype biedt is het mogelijk! Naast de parkeergelegenheid op eigen terrein beschikt de woning over een handige aangebouwde berging met het formaat en de uitstraling van een garage.

De zij-entree geeft toegang tot de hal, met daaraan de toiletruimte. De ruime en lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en de open keuken bevindt zich aan de achterzijde. Via de trapopgang in de woonkamer loop je naar de eerste verdieping. Van de 3 slaapkamers op de eerste verdieping is de grootste slaapkamer aan de achterzijde – over de gehele breedte van de woning – echt de ‘master bedroom’ te noemen. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een heerlijk ligbad. De tweede verdieping is helemaal naar jouw wens in te richten. Er zijn volop mogelijkheden, van een werk- of hobbykamer tot een vierde slaapkamer.

 • 166 m2 Woon opp.
 • 300-385 m2 Perceel opp.
 • 629 m3 Inhoud

Tweekapper - type A

€ 485.000,- t/m € 502.000,-

Je hebt in deze prachtige twee-onder-een-kapwoning alle plek om heerlijk te leven en tot rust te komen. De woning heeft een aansprekende uitstraling door de verticale strook van witte glazuurstenen in de zijgevel, de doorgemetselde schoorsteen en de oranje-rood genuanceerde gevel. Er is een zeer ruime aangebouwde berging en een parkeerplek op eigen terrein.

Via de zij-entree kom je binnen in de hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang. Vanuit de hal betreed je de woonkamer aan de voorzijde, die door de grote raampartijen lekker licht is. Aan de achterzijde ligt de open keuken met zicht op de tuin. Creëer je liever een leefhoek aan de tuin, dan draai je de indeling gewoon om. Op de eerste verdieping tref je naast de badkamer en aparte toiletruimte 3 slaapkamers aan. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde, over de gehele breedte van de woning. Hoe wil je de tweede verdieping inrichten? Je kunt hier een extra slaapkamer, een werkruimte of een andere kamer naar wens realiseren.

 • 150 m2 Woon opp.
 • 257-309 m2 Perceel opp.
 • 571 m3 Inhoud

Maandlasten Hof van Campe cluster 8

Ligging project 'Hof van Campe cluster 8'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

17%

20% NL

29%

20% NL

54%

20% NL