Skip to content

Historische Tuin fase 1

6663 AA Lent

0 vrij van 31

Project website

€ 261.500,- t/m € 699.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Lent Historische Tuin fase 1

Nu in verkoop! De wijk Historische Tuin brengt twee werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter met woningen van 3 of 4 woonlagen. De hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied. Het binnengebied van de Historische Tuin kenmerkt zich door bijzondere architectuur. Lichte woningen met donkere accenten en donkere woningen met lichte accenten gelegen rondom hofjes met veel bomen en groen.

 • 105-278 m2
 • 91-624 m2
 • 371-1010 m3

Kenmerken Historische Tuin fase 1

Overdracht

Prijs€ 261.500,- t/m € 699.500,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud371-1010 m3
Woonoppervlakte105-278 m2
Perceeloppervlakte91-624 m2

Overig

Project websiteHistorische Tuin fase 1

Bouwtypes Historische Tuin fase 1

Parkwoning Levensloop

€ 472.500,- t/m € 529.500,-

De witte bloesemblaadjes waaieren uit over de grond, wandelaars struinen voorbij, kinderen lachen op het klimrek. Hoor je ook de vogeltjes fluiten in de bomen? Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen. Dit ‘park’ wordt omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Wat een pareltje midden in de Waalsprong!
Hoe bepaal jij de inrichting?

Parkeer achter je woning, loop via de kronkelende paadjes onder de bloesembomen door naar je voordeur. Of kies je liever de route door je grote achtertuin? Stap je huis binnen in de hal met toilet en daarna de u-vormige kamer in. Hoe ga jij deze fijne, lichte ruimte inrichten? Op de begane grond vind je, naast een slaapkamer en badkamer, ook nog een ruime berging, plus een ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede kamers. Worden dit de (logeer)kamers van je (klein)kinderen? Of misschien wordt dit wel jouw fijne hobbykamer waar je je heerlijk kunt terugtrekken.

 • 144-167 m2 Woon opp.
 • 229-351 m2 Perceel opp.
 • 579-677 m3 Inhoud

Vrijstaande woning

€ 583.500,- t/m € 699.500,-

Altijd al vrij willen wonen, met tuin aan alle kanten? Het kan in Historische Tuin! Aan de kant van de Griftdijk-Noord op een langgerekte kavel vind je deze prachtige vrijstaande woningen. Grenzend aan het dorpse binnengebied van de wijk; met kronkelende paadjes, bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. En ook vlak bij alle voorzieningen die het oude dorp Lent en de Waalsprong je te bieden hebben.
Alle kanten groen

Parkeer je auto op je eigen oprit of in de garage en kom dit fijne huis ontdekken! Met aan alle kanten tuin is het hier heerlijk groen wonen. Vanuit je achtertuin heb je uitzicht op de bloesembomen van de historische tuinderij de Warmoes. Nestel je met een boek in de woonkamer en geniet van de zon die door de achterpui schijnt. Pas op dat je niet in slaap valt! De u-vormige kamer heeft aan de voorzijde een riante leefkeuken. Altijd al gedroomd van een kookeiland? Dit is je kans!

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers, waaronder 1 master bedroom aan de achterzijde van het huis. Ook hier zijn alle woonwensen te realiseren; kies jij bijvoorbeeld voor een inloopkast? Verder vind je op deze verdieping een apart 2e toilet en een badkamer met ruimte voor een wastafel, douche en ligbad. Nemen we de trap naar zolder dan zie je hier een blanco canvas. Komt hier het logeerbed, de modelspoorbaan, de naaimachine of….? Alles is mogelijk!

 • 180 m2 Woon opp.
 • 418-625 m2 Perceel opp.
 • 720 m3 Inhoud

2 onder 1 kap woning

€ 522.000,- t/m € 534.000,-

Bloesembomen zover als het oog reikt. Met je achtertuin die grenst aan de historische tuinderij de Warmoes heb je in het voorjaar een prachtig uitzicht! Via kronkelende paadjes loop je achter je 2-onder-1-kapwoning verder de wijk Historische Tuin in. Passend bij jouw uitzicht staan ook hier mooie bloesembomen. En daartussen enkele avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Wat een oase binnen de Waalsprong!
Genieten van de ruimte

Kom je mee het huis ontdekken? Via de zijentree bij je eigen oprit kom je de hal binnen. Sla de volgende deur open en sta midden in de u-vormige kamer. Aan de voorzijde van het huis is alle ruimte voor een kookeiland of riante eettafel voor al je gasten. Aan de achterzijde creëer je een fijne leefhoek, met uitzicht op de tuin.

’s Ochtends sta je op uit je kingsize bed en loop je je walk-in-closet binnen. Wat zul je vandaag eens aantrekken? Het kan zomaar een dagelijks tafereel zijn in deze woning! Op de 1e verdieping vind je namelijk een flinke master bedroom. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers, een apart 2e toilet en een badkamer op deze verdieping. De badkamer heeft voldoende ruimte om een wastafel, douche en ligbad te plaatsen. De zolder is nog een onbeschreven blad. Hoe zou jij deze ruimte indelen?

 • 172 m2 Woon opp.
 • 351-373 m2 Perceel opp.
 • 652 m3 Inhoud

Hoekwoning Special 4-laags

€ 489.500,-

Voor als je net even anders wilt zijn dan alle anderen: deze special ligt dwars op de andere 4-laagse woningen in Historische Tuin. En heeft hierdoor een net wat spannendere indeling. Stoer met een edgy randje!

De buitenrand van de wijk Historische Tuin, waar deze specials staan, wijkt sowieso af van het binnengebied. Dat voelt dorpser, zachter aan door de kronkelende paden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken. De buitenrand is de stedelijke grote broer die als toegangspoort om de wijk ligt.
Deze dwarsligger heeft 4 flinke verdiepingen; ga je mee op tour?

Begane grond
Dat hoekje achter in de tuin leent zich perfect om de laatste zonnestralen van de dag op te vangen. En uit te kijken over je brede tuin. Haal binnen in je ruime keuken nog een glaasje water en nestel je in loungebank. Naast de keuken ravotten de kinderen nog eventjes in de speelkamer voordat ze naar bed gaan. Of is deze kamer bij jullie juist een werkkamer?

1e verdieping
De 1e verdieping is een langgerekte ruimte met veel licht. Hoe zou jij deze woonkamer inrichten? Een enorme hoekbank onder het raam of creëer je juiste kleine sfeervolle plekjes? Het is aan jou!

2e verdieping
De 2e verdieping heeft duidelijke functies: hier is het slapen en baden. De badkamer ligt in het midden van de verdieping en heeft ruimte voor een 2e toilet, wastafel en douche. Daarnaast zijn er 2 of 3 ruime slaapkamers (afhankelijk van de woning). Waar wil jij wegdromen?

3e verdieping
Ook de 3e verdieping is helder: hier vind je nog 2 flinke slaapkamers en een ruimte waarin de aansluiting voor wasmachine en droger te vinden is. Maar dit is geen klein hokje; hier kun je makkelijk de strijkplank uitgeklapt laten staan, waslijnen spannen en opbergkasten plaatsen.

 • 269-278 m2 Woon opp.
 • 183-226 m2 Perceel opp.
 • 978-1010 m3 Inhoud

Tussenwoning 3-laags (beukmaat 4,20 meter)

€ 261.500,- t/m € 272.000,-

Langs de rand van Historische Tuin vind je deze stoere 3-laagse tussenwoningen. Het oogt bijna als de statige herenhuizen die je in de binnenstad van Nijmegen terugvindt. Maar dan met strakke, moderne gevels. Deze fijne woningen aan de rand van de wijk bewaken als een grote broer het binnengebied van Historische Tuin, dat een geheel andere uitstraling heeft.

Dat is namelijk dorpser en zachter: met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken. Een oase van rust midden in de Waalsprong.

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat! Op de 1e verdieping vind je de badkamer, waar je de lange dag van je kunt afspoelen onder de douche. Verder beschikt deze ruimte over een wastafel en 2e toilet. Rozig stap je onder de dekens in 1 van de 2 slaapkamers op deze verdieping. Of slaap je nog een verdieping hoger? Daar zijn nog 2 woningbrede slaapkamers én een flinke kamer/berging waar je de aansluiting voor de wasmachine en de droger vindt.

 • 105 m2 Woon opp.
 • 86-112 m2 Perceel opp.
 • 371-393 m3 Inhoud

Hoekwoning Special 3-laags

€ 350.000,- t/m € 379.500,-

Soms is het fijn om net even anders te zijn dan anderen. Dat dacht deze 3-laagse hoekwoning ook! Het is een echte dwarsligger, op een van de hoeken aan de rand van Historische Tuin. Deze buitenrand van de wijk kenmerkt zich door zijn stoere stedelijke karakter. En waakt als een grote broer over het dorpse binnengebied. Daar vind je speelse looppaden, avontuurlijke speelplekken en kleurrijke bloesembomen.
Hoe mooi, hoe anders

Zoals een echte dwarsligger betaamt, doet hij het even anders dan anders. Kom binnen op de begane grond waar je in het midden de trap naar boven vindt. Links en rechts zijn twee ruime kamers waarvan eentje prima dienst kan doen als leefkeuken. Drink hier ’s ochtends je kopje koffie aan de keukentafel en kijk uit op je driehoekvormige achtertuin. Zet de deuren naar buiten open en hoor de vogeltjes fluiten!

Neem je de trap naar de 1e verdieping dan zijn daar 3 slaapkamers en een badkamer. Deze beschikt over een wastafel, 2e toilet en douche. Laat hier onder de warme stralen de dag van je te laten afglijden. Of begin ‘m juist fris en fruitig!

Op de 2e verdieping zijn – afhankelijk van de woning die je kiest – nog 1 of 2 slaapkamers. Ook is er een washok/berging waar de aansluiting is voor de wasmachine en droger. On top of all heeft deze dwarsligger nog een verrassing voor je: er is namelijk een woningbreed dakterras!

 • 166-200 m2 Woon opp.
 • 154-187 m2 Perceel opp.
 • 613-736 m3 Inhoud

Hoekwoning 3-laags (beukmaat 4,20 meter)

€ 267.500,- t/m € 286.500,-

De wijk Historische Tuin brengt 2 werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter. Zoals bij deze 3-laagse hoekwoning met de uitstraling van een stads herenhuis. Deze hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied.

Dat is trouwens een heerlijk dorps stukje van deze wijk; met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken.
Een huis om in te ontspannen

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. De kinderen spelen samen een spelletje, je hebt even geen kind aan ze. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat!

Is het al tijd om te douchen? Laat onder de warme stralen de dag van je afglijden. De badkamer vind je op de 1e verdieping. Deze heeft ruimte voor een wastafel, douche en 2e toilet. Afhankelijk van welke hoekwoning je kiest, heb je zowel op de 1e als de 2e verdieping 2 of 3 slaapkamers. In ieder geval is er altijd 1 woningbrede master bedroom! Stap hier na het douchen rozig onder de dekens en droom weg. Op de 2e verdieping vind je daarnaast nog een kamer/berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

 • 105 m2 Woon opp.
 • 105-137 m2 Perceel opp.
 • 393 m3 Inhoud

Parkwoning Tussen

€ 371.000,- t/m € 415.000,-

Hoor de vogels fluiten en de wind door de bomen waaien. De roze bloesemblaadjes waaieren uit over de grond. Al deze pracht vind je voor jouw parkwoning in de Historische Tuin. Hier in het midden van de wijk vind je alleen maar lage, lichte woningen met donkere accenten. Langs kronkelende paadjes en hofjes vol groen. Dit ‘park’ wordt omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen.
Kom hier heerlijk tot rust

Parkeer achter je woning, loop via de kronkelende paadjes onder de bloesembomen door naar je voordeur. Van de pracht en praal buiten kom je binnen in je eigen fijne huis. Je grote leefkeuken staat in open verbinding met de woonkamer aan de achterzijde. Wat een grote ruimte! Door het brede raam zie je de vogeltjes elkaar achterna zitten in je achtertuin. Plaats je luie stoel bij het raam en geniet.

Neem je de trap naar boven, dan vind je daar 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Een ware master bedroom! De badkamer heeft ruimte voor een wastafel, toilet en douche. De zolder – met aansluiting voor wasmachine en droger – is nog een blanco canvas. Wat wil jij hier realiseren?

 • 148 m2 Woon opp.
 • 129-174 m2 Perceel opp.
 • 538-636 m3 Inhoud

Tussenwoning 4-laags

€ 385.000,- t/m € 409.500,-

Deze stoere 4-laagse tussenwoningen markeren de rand van Historische Tuin. Je kunt ze zelfs de toegangspoorten tot de wijk noemen! Elke woning is weer net even anders. De een heeft een Frans balkon op de 1e verdieping, de andere 3 langgerekte ramen op elke verdieping. Weer een ander grote vierkante ramen; als ogen die je vriendelijk aankijken. Maar allemaal in die robuuste stijl die de buitenkant van de wijk kenmerkt.

Stap je verder de wijk binnen dan ontdek je de ‘zachte’ kant. Speelse paadjes, bloesembomen en speelplekken voor de kinderen. Je stapt zo van de ene wereld in de andere!
Deze herenhuizen hebben maar liefst 4 verdiepingen, met elk zijn eigen functies. Loop je even mee?

Begane grond
Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken en opent de voordeur. Kruidige geuren komen je tegemoet en laten je het water in de mond lopen. Je partner staat al te koken en je kunt zo aanschuiven. Aan jullie langgerekte eettafel aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin. Of hebben jullie van de kamer aan de voorzijde juist een eetkamer gemaakt? Deze ruimte heeft ook de ideale afmetingen voor een werkkamer of speelkamer.

1e verdieping
Neem je de trap naar boven, dan sta je in de woonkamer die de gehele verdieping beslaat. Hier kun je je diner afsluiten met een kopje koffie. Vanuit je luie stoel aan de tuinkant heb je een weids uitzicht over de boomgaarden van de Warmoes, de historische tuinderij.

2e verdieping
Zo, tijd om naar bed te gaan. Of toch eerst even een lange douche om optimaal te ontspannen? De badkamer in het midden van deze verdieping geeft je daar alle ruimte toe. Je vindt hier een ruime douche, wastafel en 2e toilet. Rozig van het warme water laat je je onder de dekens glijden in 1 van de 2 woningbrede slaapkamers op deze verdieping.

3e verdieping
Op de 3e verdieping vind je nog meer slaapkamers voor je gezinsleden of gasten. Aan de voorzijde én aan de achterzijde ligt een ruime woningbrede slaapkamer. En in het midden is de berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Er moet tenslotte ook gewassen worden!

 • 188-199 m2 Woon opp.
 • 115-142 m2 Perceel opp.
 • 645-701 m3 Inhoud

Parkwoning Hoek

€ 379.500,- t/m € 405.000,-

Roze bloesemblaadjes dwarrelen van de bomen, de zon straalt door de bladeren je woonkamer binnen. Wat een betoverend uitzicht vanuit deze 2-laagse parkwoning! Lage, lichte woningen met donkere accenten liggen langs hofjes met bomen en groen. En worden omarmd door de statige herenhuizen die de toegangspoorten tot deze wijk zijn. Hier in het binnengebied van de wijk Historische Tuin is het gemoedelijk en geborgen wonen.
Prachtige woning

Loop onder de bloesembomen door richting de voordeur van je hoekwoning. Van de pracht en praal buiten kom je binnen in je eigen fijne huis. Stap je grote leefkeuken binnen die in verbinding staat met de woonkamer aan de achterzijde. Door het grote raam zie je de vogeltjes elkaar achterna zitten in je achtertuin. Wat een vrolijk gefluit!

Neem je de trap naar boven, dan vind je daar 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Een ware master bedroom! De badkamer heeft ruimte voor een wastafel, toilet en douche. De zolder – met aansluiting voor wasmachine en droger – is nog een onbeschreven blad. Wat maak jij hiervan

 • 148 m2 Woon opp.
 • 137-272 m2 Perceel opp.
 • 561 m3 Inhoud

Hoekwoning 4-laags

€ 424.000,- t/m € 442.000,-

De toegangspoorten tot Historische Tuin. Dat zijn deze stoere 4-laagse hoekwoningen aan de rand van de wijk zeker! Door het robuuste en stedelijke karakter zijn deze huizen een opvallende markering van de wijk. Het binnengebied van Historische Tuin oogt daarentegen een stuk dorpser. In Historische Tuin komen deze 2 werelden samen. Past het stoere uiterlijk van deze woning bij jou?
Maar liefst 4 verdiepingen die tot jouw beschikking staan! Loop je even mee?

Begane grond
Aan de tuin op de begane grond grenst de zeer ruime keuken. Zet je eettafel bij de openslaande tuindeuren neer, neem plaats met een kopje koffie en een krantje. Hoor de vogels fluiten! Aan de voorzijde is nog een kamer. Een mooie ruimte om een luxe eetkamer te creëren. Of kies jij voor een werkkamer of speelkamer?

1e verdieping
Hierover kunnen wij eigenlijk kort zijn: de gehele verdieping is jouw woonkamer! Vanuit je luie stoel aan de tuinkant heb je een weids uitzicht over de boomgaarden van de Warmoes, de historische tuinderij. Midden in de kamer vind je het trappenhuis. Ga je verder mee naar boven?

2e verdieping
Aan beide kanten van het huis 1 woningbrede slaapkamer, in het midden de badkamer. Lekker stoer en duidelijk! De badkamer heeft ruimte voor een wastafel, douche en 2e toilet.

3e verdieping
En ook de derde verdieping heeft een heldere indeling: aan de voorzijde én aan de achterzijde een ruime woningbrede slaapkamer. En in het midden de berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Er moet tenslotte ook gewassen worden!

 • 199 m2 Woon opp.
 • 137-180 m2 Perceel opp.
 • 711 m3 Inhoud

Hoekwoning 3-laags (beukmaat 5,70 meter)

€ 364.500,- t/m € 379.500,-

De wijk Historische Tuin brengt 2 werelden bij elkaar. Aan de buitenrand krijgen de woningen een stoer stedelijk karakter. Zoals bij deze 3-laagse hoekwoning met de uitstraling van een stads herenhuis. Deze hoekwoningen aan de rand van de wijk springen direct in het oog en dienen als toegangspoorten tot het binnengebied.

Dat is trouwens een heerlijk dorps stukje van deze wijk; met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken.
Een huis om in te ontspannen

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. De kinderen spelen samen een spelletje, je hebt even geen kind aan ze. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat!

Is het al tijd om te douchen? Laat onder de warme stralen de dag van je afglijden. De badkamer vind je op de 1e verdieping. Deze heeft ruimte voor een wastafel, douche en 2e toilet. Afhankelijk van welke hoekwoning je kiest, heb je zowel op de 1e als de 2e verdieping 2 of 3 slaapkamers. In ieder geval is er altijd 1 woningbrede master bedroom! Stap hier na het douchen rozig onder de dekens en droom weg. Op de 2e verdieping vind je daarnaast nog een kamer/berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

 • 149 m2 Woon opp.
 • 156-185 m2 Perceel opp.
 • 542 m3 Inhoud

Tussenwoning 3-laags (beukmaat 5,70 meter)

€ 349.500,- t/m € 354.000,-

Langs de rand van Historische Tuin vind je deze stoere 3-laagse tussenwoningen. Het oogt bijna als de statige herenhuizen die je in de binnenstad van Nijmegen terugvindt. Maar dan met strakke, moderne gevels. Deze fijne woningen aan de rand van de wijk bewaken als een grote broer het binnengebied van Historische Tuin, dat een geheel andere uitstraling heeft.

Dat is namelijk dorpser en zachter: met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken. Een oase van rust midden in de Waalsprong.

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat! Op de 1e verdieping vind je de badkamer, waar je de lange dag van je kunt afspoelen onder de douche. Verder beschikt deze ruimte over een wastafel en 2e toilet. Rozig stap je onder de dekens in 1 van de 2 slaapkamers op deze verdieping. Of slaap je nog een verdieping hoger? Daar zijn nog 2 woningbrede slaapkamers én een flinke kamer/berging waar je de aansluiting voor de wasmachine en de droger vindt.

 • 149 m2 Woon opp.
 • 131-140 m2 Perceel opp.
 • 519-542 m3 Inhoud

Maandlasten Historische Tuin fase 1

Ligging project 'Historische Tuin fase 1'