Skip to content

Lentelijn - Gemeente Nijmegen

6663 AA Lent

0 vrij van 103

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Lent Lentelijn – Gemeente Nijmegen

START ONLINE VERKOOP DINSDAG 29 JUNI OM 12:00 UUR! INSCHRIJVING VERLOOPT VIA DE PROJECTWEBSITE. Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte!

Nét over de Waal bij Nijmegen ligt de kleinschalige nieuwe woonwijk Lentelijn. Alleen al bij de gedachte om hier te wonen, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Er is zoveel om vrolijk van te worden.

De mooie ligging in het groen, de dorpse opzet met scholen en voorzieningen om de hoek. In Lentelijn bepaal je helemaal zelf of je de drukte opzoekt of de rust. Alles wat Nijmegen zo’n fijne stad maakt ligt op loop- en fietsafstand. Dichtbij genoeg om er volop van te genieten, veraf genoeg om lekker ontspannen te wonen. In Lentelijn kleur je zelf je leven in. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een mooi plekje om met de nodige levenservaring van te genieten. Een heerlijk positief en kleurrijk leven in Lentelijn!

Lentelijn wordt een woonwijk waar jong en oud samen hun leven kleuren. Er komt een gevarieerd aanbod aan woningen geschikt voor verschillende woonwensen.
Voor starters en jonge gezinnen bieden de geschakelde woningen alle ruimte voor ontspanning en groei. De doorgroeiers vinden volop ruimte in de twee-onder-een-kap of de vrijstaande woningen. Ook biedt Lentelijn je de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen in één van de levensloopbestendige woningen of appartementen. Kortom Lentelijn geeft kleur aan woonwensen van jong en oud.

INTERESSE? SCHRIJF JE NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE EN BLIJF OP DE HOOGTE!

Kenmerken Lentelijn - Gemeente Nijmegen

Overdracht

Prijs
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteLentelijn - Gemeente Nijmegen

Bouwtypes Lentelijn - Gemeente Nijmegen

Maandlasten Lentelijn - Gemeente Nijmegen

Ligging project 'Lentelijn - Gemeente Nijmegen'