Skip to content

Havenkade fase 2

6541 AA Nijmegen

0 vrij van 47

Project website

€ 220.000,- t/m € 504.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Nijmegen Havenkade fase 2

Na een gezellige avond in de Nijmeegse binnenstad zie je van onder het spoor jouw appartementencomplex opdoemen. Het gebouw steekt af tegen de roodgekleurde avondlucht. Je groet nog even de bistro-eigenaar die zijn terras binnenhaalt. Aangekomen bij je woning hoor je slechts het golvende water van de Waal. Je schudt de dynamiek van de stad van je af en komt thuis. Dat is de vrijheid van wonen in Havenkade Nijmegen.

 • 50-110 m2
 • 172-401 m3

Kenmerken Havenkade fase 2

Overdracht

Prijs€ 220.000,- t/m € 504.500,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud172-401 m3
Woonoppervlakte50-110 m2

Bouw

Start bouw1 januari 2021

Overig

Project websiteHavenkade fase 2

Bouwtypes Havenkade fase 2

3-kamer appartement

€ 409.500,- t/m € 504.500,-

Op woonlaag 7 t/m 14 van Thuishavens 100 vind je de ruime 3 kamer appartementen van fase 2. Allemaal net even verschillend qua woonoppervlakte en buitenruimte maar allemaal net zo modern, duurzaam en comfortabel. Kies jij voor het mooiste uitzicht of juist voor de ruimste badkamer?
Geniet van de riante woonkamer en keuken

Welk appartement je ook kiest, je hebt altijd 2 slaapkamers en een riante woonkamer met leefkeuken. De vele ramen garanderen een zonovergoten huis. Hier is het heerlijk met een kop koffie op de bank naar buiten kijken en wegdromen. ’s Winters onder een dekentje, ’s zomers verruil je de bank voor je loungeset op het balkon!

Badderen en opbergen

Het appartement bevat een apart toilet en een badkamer die je naar jouw wensen kunt laten afwerken. Kies jij voor een grote regendouche of liever een (bubbel)bad? Daarnaast heeft het huis een handige bergruimte waar je je voorraad kunt opbergen en je wasmachine kunt plaatsen. Verder heb je ook op de begane grond een berging waar je je fiets kunt stallen. Zo staat alles veilig opgeborgen.

 • 88-110 m2 Woon opp.
 • 332-401 m3 Inhoud

Loft

€ 220.000,-

Strakke belijningen, veelkleurige gevelstenen en verspringende balkons: Thuishavens 300 nodigt uit om zich te laten bekijken. Niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Kom binnen in de lichte, ruime hal en maak een praatje met de buurman die net beneden aankomt. Op welke van de 6 woonlagen zie jij jezelf wonen?
Kom binnen en laat je creativiteit stromen

Vanuit de galerij van Thuishavens 300 stap je zo jouw loft binnen. Doordat er nagenoeg geen wanden zijn geplaatst in deze woning stroomt het daglicht vrij binnen. Plaats je een kamerscherm of laat je alles lekker open? De keuze is aan jou!

In deze knusse loft is de basis in orde. De moderne badkamer met toilet en douche vind je in het midden van de studio. Dit is gelijk een scheiding tussen het slaap- en het woongedeelte. Ook is er al een berging voor je bedacht, waar je je wasmachine en droger kwijt kunt. Bovendien heb je een eigen berging in de gemeenschappelijke ruimte van het complex. Ideaal om je gereedschap in op te bergen of je fiets te stallen.

Interesse? Schrijf je in op de website.

 • 50 m2 Woon opp.
 • 173 m3 Inhoud

2-kamer appartement

€ 220.000,-

Strakke belijningen, veelkleurige gevelstenen en verspringende balkons: Gebouw C nodigt uit om zich te laten bekijken. Niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Kom binnen in de lichte, ruime hal en maak een praatje met de buurman die net beneden aankomt. Op welke van de 6 woonlagen zie jij jezelf wonen?

Kom binnen in dit fijne appartement

Vanuit de hal heb je toegang tot je lichte woonkamer met aangrenzende keuken en één slaapkamer. Verder heeft dit fijne appartement een apart toilet en een moderne badkamer. Start hier je dag onder het warme water van je inloopdouche. Zet daarna een kopje koffie, stap je gezellige (Franse) balkon of terras op en geniet van de eerste zonnestralen.

Naast prettig wonen ook handig opbergen!

Mis je nu nog iets? Dit knusse appartement biedt zelfs een handige ruimte waar je je wasmachine én je voorraad kwijt kunt. Bovendien heb je een eigen berging in de gemeenschappelijke ruimte van het complex. Ideaal om je gereedschap in op te bergen of je fiets te stallen. Voor welk appartement ga jij?

 • 50 m2 Woon opp.
 • 173-184 m3 Inhoud

4-kamer appartement

€ 489.500,-

Op woonlaag 11 van Thuishavens 200 vind je de ruime 4 kamer appartementen van Havenkade fase 2. Allemaal net even verschillend qua woonoppervlakte en buitenruimte maar allemaal net zo modern, duurzaam en comfortabel. Kies jij voor het mooiste uitzicht of juist voor de ruimste badkamer?

Geniet van de riante woonkamer en keuken

Welk appartement je ook kiest, je hebt altijd 3 slaapkamers en een riante woonkamer met leefkeuken. De vele ramen garanderen een zonovergoten huis. Hier is het heerlijk met een kop koffie op de bank naar buiten kijken en wegdromen. ’s Winters onder een dekentje, ’s zomers verruil je de bank voor je loungeset op het balkon!

Badderen en opbergen

Het appartement bevat een apart toilet en een badkamer die je naar jouw wensen kunt laten afwerken. Kies jij voor een grote regendouche of liever een (bubbel)bad? Daarnaast heeft het huis een handige bergruimte waar je je voorraad kunt opbergen en je wasmachine kunt plaatsen. Verder heb je ook op de begane grond een berging waar je je fiets kunt stallen. Zo staat alles veilig opgeborgen.

Interesse? Schrijf je in op de website.

 • 101 m2 Woon opp.
 • 361 m3 Inhoud

3-kamer appartement

€ 415.000,- t/m € 430.000,-

Met de lift zoef je geruisloos de hoogte in van Thuishavens 200. Hier vind je namelijk de ruime 3 kamer appartementen. Wat woon je hier prachtig, met vrij uitzicht op de Waalhaven. Zie jij jezelf hier al op het balkon neerstrijken en de dag van je af laten glijden?

Alle ruimte

Stap naar binnen in je hal waar je toegang hebt tot de grote woonkamer met open keuken en toegang tot het heerlijke zonneterras. Aangrenzend vind 2 slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast), een badkamer en een apart toilet. Alle ruimte voor een gezin of om je kleinkinderen een weekendje te laten logeren. Ze zullen zeker genieten van het fantastische uitzicht over de haven.

Buiten goed toeven

Alle appartementen hebben een balkon waar je van het zonnetje kunt genieten. Wat daarnaast altijd van pas komt: bergruimte in huis voor je voorraad én een berging op de begane grond. Handig om je gereedschap op te bergen of je fiets te stallen.

 • 88 m2 Woon opp.
 • 321 m3 Inhoud

Maandlasten Havenkade fase 2

Ligging project 'Havenkade fase 2'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

56%

20% NL

23%

20% NL

21%

20% NL