Skip to content

In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft

6663 KV Nijmegen

0 vrij van 81

Project website

€ 230.000,- t/m € 650.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nijmegen In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Op korte termijn start de verkoop van de eerste 81 koopappartementen van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong. welke naar verwachting In 2022 wordt geopend. Het centrum, bestaande uit diverse winkels, horeca en andere voorzieningen krijgt een functie voor alle bewoners van de Waalsprong. Het wordt een plek waar je niet alleen kunt wonen en shoppen, maar ook een plek waar je kan recreëren en mensen kunt ontmoeten. Er zal een diversiteit aan woningen worden gebouwd: grondgebonden stadswoningen, koop- en huurappartementen en sociale huurwoningen.

ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK
Na de verkoop van de woningen in vlek A,B en C gaan binnenkort de eerste koopappartementen van Hart van De Waalsprong in de pre-sale. In de appartementengebouwen Donk (D) en Elft (E) komen circa 220 duurzame stadsappartementen, waarvan 81 koopappartementen. Wonend in één van de koopappartementen in blok Donk of Elft kijk je uit op het gezellige stadsplein en heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vind je supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer. Zin in een terrasje? Ook dat kan uitstekend op het gezellige stadsplein.

VOOR IEDER WAT WILS
In blok Donk komen 32 drie- en vierkamerappartementen variërend van circa 86 m² tot 130 m². In blok Elft komt een mix van 49 studio’s en tweekamerappartementen in grootte van circa 49 m² en 65 m² en driekamerappartementen van circa 72 m² tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook appartementen met een ruime woonkamer en nog maar liefst drie slaapkamers! Deze grote stadsappartementen zijn bijna 150 m² groot. Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils! Alle appartementen in de blokken Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken.

PARKEREN
Parkeren kan (afhankelijk van het type appartement) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, met een vaste parkeerplek of een abonnement.

PLANNING
De komende tijd zal steeds meer gedetailleerdere informatie beschikbaar komen. Naar verwachting gaan de appartementen in juni van dit jaar daadwerkelijk in verkoop.

MEER INFORMATIE
Heb je interesse om hier te wonen? Schrijf je dan in en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

  • 49-150 m2

Kenmerken In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Overdracht

Prijs€ 230.000,- t/m € 650.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte49-150 m2

Bouwtypes In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Maandlasten In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Ligging project 'In Voorbereiding: Hart van de Waalsprong Donk en Elft'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

27%

20% NL

45%

20% NL