Nieuwbouwspecialisten

Het kopen van een nieuwbouwwoning is heel anders dan het kopen van een bestaand huis. Vaak heb je niet meer dan een bouwtekening of artist impressie op basis waarvan je een belangrijke keuze gaat maken. Zo krijg je te maken met on­der andere een bouwdepot, een koop-/ aannemingsovereenkomst, meerwerk en bouwrente en moet je vaak langer wach­ten totdat je huis klaar is. Dan is het fijn te weten dat wij nieuwbouwspecialisten in huis hebben die je in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding.

Wij vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar.

Hans Janssen, lid van de NVM, is nieuwbouwspecialist. Nieuwbouw van woningen vraagt kennis van de markt en van de lokale of regionale woonwensen. Bouwen waar behoefte aan is, zorgt op de lange termijn voor stabiliteit op de wo­ningmarkt. Onze nieuwbouwspecialisten beschikken over een ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van nieuw­bouwwoningen. Als schakel tussen jou ‘de woonconsument’ en de projectontwikke­laars vertalen wij jouw woonwensen naar een onderbouwd advies en zijn daarmee betrokken bij het gehele proces van een nieuwbouwproject: van ontwikkeling tot en met oplevering van de woning.

Altijd als eerste op de hoogte met onze nieuwbouwkenners

Voor iedereen die op de hoogte wenst te blijven van alle ontwikkelingen op nieuwbouwgebied hebben wij de website nieuwbouwkenners.nl gelanceerd. Hiermee krijg jij overzicht in alle nieuwbouwprojecten die in onze regio worden gerealiseerd. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes en berichten rondom de verkoop tijdig in je mailbox.

Om onze dienstverlening nog verder uit te breiden hebben wij samen met nog een nieuwbouwspecialist in de regio de website www.nieuwwonennijmegen.nl gelanceerd. Dit regionale platform reikt nog iets verder dan ons eigen werkterrein, waardoor we jou als woningzoeker nog beter van dienst kunnen zijn.

Ga naar de site Nieuwbouwkenners.nl             Ga naar de site NieuwWonenNijmegen

Ons nieuwbouwteam:nieuwbouw hans janssen