Over ons

Hans Janssen Garantiemakelaars is al bijna 50 jaar thuis in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Samen met LIV Wooncoach, LIV Hypotheken en Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste full-service makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij.

 

 

Realiseer meer met Hans Janssen
Bij Hans Janssen word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Samen met onze partners LIV Wooncoach en LIV Hypotheken hebben wij al onze kennis en kunde gebundeld ‘onder één dak’. Deze verregaande samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en het maximale resultaat te behalen.

 

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!
Hans Janssen en LIV Wooncoach zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Zij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Met de platformen nieuwbouwkenners.nl en nieuwwonennijmegen.nl blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

 

Altijd vertrouwd dichtbij
Met onze drie kantoren in Wijchen, Nijmegen en Beuningen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een uitgebreid netwerk. Dit zorgt voor een snellere verkoop en een hoger gemiddelde bij verkoop.

 

Wij zijn er om jou te helpen
Wij geloven dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van je huis een belangrijke en spannende aangelegenheid is waarbij heel veel komt kijken. Met Hans Janssen sta je er niet alleen voor: wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

 

Wij worden gewaardeerd met een gemiddelde van 9,5
Onze verkoopklanten waarderen ons gemiddeld met een 9 en onze aankoopklanten geven ons zelfs een 10! Natuurlijk in de eerste plaats vanwege het behaalde resultaat, maar vooral onze deskundige en intensieve begeleiding en onze oprechte betrokkenheid worden heel erg gewaardeerd.

 

bekijk hier ons online magazine:

Thuis bij Hans Janssen V2021

Ons team in Beuningen Bij Hans Janssen Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Mark van Welie

NVM Makelaar RMT | NVM Woningmarktconsultant

Melissa van der Wielen

Assistent Makelaar ARMT

Chris van Dijk – van Loveren

Commercieel medewerker Makelaardij

Heidy Tijnagel

Commercieel administratief medewerker Makelaardij

Lisette Sleenhoff

Receptioniste / telefoniste

Maike Joosten – Erps

Commercieel medewerker Makelaardij

Audrey van den Biggelaar

Commercieel medewerker Makelaardij

Frans de Waal

Facilitair Medewerker

Leonie van Driel

Financieel administratief medewerker

Patricia Theunissen-Burgers

Commercieel medewerker Makelaardij

Lotte Jansen

Commercieel medewerker Makelaardij

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf november 2020 tot november 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf november 2020 tot november 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf november 2020 tot november 2021