Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Prima contact, informatie en begeleiding bij de diverse processen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Goede, prettige communicatie. Goede kennis van de lokale markt. Uitstekende kennis, en daarmee zeer waardevolle adviezen tijdens verkoop traject. Eindresultaat een prima verkoop met goede voorwaarden voor beide partijen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Hans Janssen Garantiemakelaars blinkt uit in deskundigheid, advies, kennis en luistert heel goed naar de wensen van de verkoper, dit geldt ook bij de aankoop van een andere (nieuwe) woning tevens denken ze goed mee met de mensen die een andere woning zoeken of deze wel bij hen past, in ons geval past de nieuwe aankoop als een jas.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Mark van Welie en zijn team hebben ons op een zeer vakkundige en plezierige manier geholpen om met een goed gevoel onze woning te koop te zetten. Wij hebben veel vertrouwen in het vervolg. Dankzij de prachtige presentatie hopen we snel en goed te verkopen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep goed. Omdat we niet in de buurt woonden is er op het eerste informatie gesprek na alleen nog telefonische en email contact geweest. Hebben sleutels van het huis bij makelaar achter gelaten. De makelaar ging nooit, zonder dit eerst vooraf aan ons te laten weten, het huis binnen. Ook werden sleutels alleen maar afgestaan aan derden als wij dat aangaven of als zij daarvoor om toestemming hadden gevraagd. De makelaar gaf tijdig aan wanneer hij er niet was en bij vragen kon je altijd op kantoor terecht bij iemand anders. Onze makelaar Mark van Welie is een deskundige, eerlijke en vriendelijke man die goed geholpen heeft ons huis te verkopen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen is beoordeeld met een 8,7

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?