Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Het contact was geweldig we konden altijd daar terecht als we iets niet wisten ze hebben ons geweldig geholpen met de verkoop van ons huis

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Wij hebben ervaren dat Mark en Chris open, eerlijk, duidelijk, en terzake kundig zijn. Goede adviezen mbt de verkoop ontvangen, Aanrader!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Contacten en dienstverlening van de makelaar, Marc van Welie, van kantoor Hans Janssen te Beuningen, zijn naar tevredenheid ingevuld.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Professional support, my contact was a good sparring partner and was very well in managing expectations. The administrative support was also very good. My experiences with Hans Janssen were pleasant and I will certainly recommend them.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Het contact was vanaf de eerste kennismaking goed. Mevrouw van Lover en was ook zeer behulpzaam. Kortom een fijne samenwerking alles is naar tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Hans Janssen Makelaars is al vanouds her een zeer betrouwbare partner en daarom was er voor ons ook geen andere keuze mogelijk.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen is beoordeeld met een 8,7

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?