Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kuifjestraat 31 6663 AG Lent

Verkocht o.v.

€ 485.000,- k.k.

Deze mooie en riante hoekwoning in aanbouw ligt in de woonwijk Lentelijn, op een prachtige plek in De Waalsprong!

De keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd zodat deze nog geheel naar wens te realiseren zijn door de nieuwe eigenaar.

Indeling:
Ruime zij-entree met casco toiletruimte en meterkast. In de meterkast is de capaciteit van het warme tapwater middels de stadsverwarmingsunit vergroot. De entree biedt toegang tot de ruime woonkamer dankzij de uitbouw van 1,8 meter over de gehele breedte met extra raampartij in de zijgevel. De casco keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de casco keuken zijn reeds aanvullende voorzieningen getroffen om een luxe keuken te kunnen realiseren. Vanuit de woonkamer geeft een brede schuifpui van ca. 3,5 meter toegang tot de tuin. De trapkast zorgt voor extra bergruimte op de begane grond. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming.
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen, evenals een casco badkamer. De tweede verdieping is een grote lichte ruimte, onder andere door de doorgetrokken voorgevel met extra ramen en een groot dakraam aan de achterzijde. In de zijgevel zitten ook diverse ramen, waardoor hier eenvoudig eventueel een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Door de doorgetrokken voorgevel heeft deze woning tevens een vlizotrap naar een bergzolder.

Een vrij gelegen zonnige tuin met veel privacy en een vorstvrije buitenkraan, een vrijstaande houten berging en een achterom. Erfafscheidingen worden vormgegeven door een beukenhaag en gaashekwerk met klimop. Bestrating wordt aangelegd in de vorm van een voetpad naar de voordeur, terras aan de achtergevel en voetpad naar de houten berging.

De ligging van de woonwijk is uniek vanwege het groene karakter. Gelegen nabij de rivier en met het centrum van Nijmegen op fietsafstand: een fijne plek om te wonen en leven! Lentelijn kenmerkt zich door een gezellige dorpse en groene opzet met een gevarieerd aanbod woningen voor jong en oud. Een centrale locatie met alle voorzieningen dichtbij. Op fietsafstand wordt het nieuwe winkelcentrum “Hart van de Waalsprong” gerealiseerd. Deze hoekwoning is uniek binnen dit plan, aangezien de woning aan zowel de voor- als achterzijde vrij ligt met een groen park zonder woningen.

Deze woning is nog in aanbouw, een bezichtiging is daarom niet mogelijk. Naar verwachting zal de oplevering plaatsvinden in het derde kwartaal van 2023. De levering van de woning zal daarom plaatsvinden op, of vlak na, de dag van oplevering. Sinds kort geven banken ook hypotheekoffertes af met een geldigheidsduur van 18 maanden, waardoor de rente dus ook voor deze nieuwbouwwoning op dit moment al vastgezet kan worden. De verkoop geschiedt op basis van kosten koper, de gehele bouwrente en andere aanvullende kosten ten behoeve van de bouw van de woning zijn voor rekening van verkoper en zitten dus volledig in de verkoopprijs verdisconteerd.

Voor meer informatie over het project, zie de projectwebsite www.lentelijn.nl.

  • 130 m2
  • 187 m2
  • 3

Kenmerken Kuifjestraat 31

Overdracht

Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte187 m2
Woonoppervlakte130 m2
Inhoud450 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Kuifjestraat 31

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

27%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod