Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Malvert 1213 6538 AT Nijmegen

Verkocht

€ 189.000,- k.k.

Ben je op zoek naar een fijne en betaalbare tussenwoning? En vind je het leuk om deze geheel naar eigen inzicht, smaak en in eigen tempo (af) te maken? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Met maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 op de ruime zolderverdieping en een tuin op het zuidoosten, heeft het alle potentie voor een fijn gezinshuis.

Malvert is een rustig en goed opgezette wijk in Dukenburg, waar scholen, winkels, ziekenhuizen en andere openbare voorzieningen nabij zijn. Met recreatiegebied ‘De Berendonck’, winkelcentrum en station Dukenburg en de belangrijkste uitvalswegen op korte afstand, is dit echt een fijne plek om te wonen.

We gaan snel naar binnen om een kijkje te nemen….

Via de voordeur komen we in de gang met toiletruimte met toilet en fontein, meterkast, trapopgang en twee deuren naar de woonkamer en de keuken. De keuken is eenvoudig (zonder inbouwapparatuur), er is een deur naar de trapkast; handig voor voorraad en de stofzuiger. Vanuit de keuken krijgen we toegang tot de tuin.
Vanuit de gang, maar ook vanuit de keuken komen we in de lichte doorzon-woonkamer. die ons ook toegang geeft tot de fijne tuin. We lopen terug naar de gang en nemen de trap naar……..

de 1e verdieping.
Via de overloop krijgen we toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 1 met wastafel), een vaste kast en de badkamer met wastafel, doucheruimte, wasmachine-aansluiting en toilet. Als laatste gaan we naar……

de 2e verdieping.
Deze is bereikbaar via een vaste trap. We komen op een voorzolder met dakraam, cv opstelling (Vaillant 2005) en nieuwe mechanische ventilatie voor de badkamer. Daarna komen we in de vierde slaapkamer met wastafel en dakraam. Achter de knieschotten is er meer dan voldoende opbergruimte. We dalen af naar beneden en lopen via de keuken naar……

de tuin.
Een fijne omsloten tuin met stenen berging en achterom met af te sluiten poort. De ligging is super, namelijk op het zuidoosten. Zie jij jezelf hier al zitten met een lekker drankje..?!

Bijzonderheden:
– het perceel moet nog kadastraal ingemeten worden; de kosten zijn voor rekening koper. De geschatte perceelsgrootte is ca. 144 m2;
– een artist-impression-foto (in spiegelbeeld) is toegevoegd om een idee te krijgen van hoe het kan worden…….;
– de woning wordt verkocht in de status waarin deze zich bevindt tijdens de bezichtiging;
– centrale verwarming en warm water via cv-combiketel Vaillant 2005;
– asbestpanelen aan de buitenzijde in de kozijnen op de begane grond zijn vervangen door geïsoleerde panelen;
– stalen raamkozijnen 1e verdieping zijn vervangen door houten kozijnen met dubbel glas;
– het energielabel is in aanvraag en wordt in een later stadium aangeleverd;
– vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules welke van toepassing zijn bij deze verkoop (ouderdomsclausule, geen eigen gebruik-clausule (verkoper heeft woning nooit zelf gebruikt, dus kan er niets over melden), zelfbewoningsplicht, projectnotaris).

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd en er heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. De rapporten zijn in te zien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

  • 110 m2
  • 144 m2
  • 4

Kenmerken Malvert 1213

Overdracht

Vraagprijs€ 189.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte144 m2
Woonoppervlakte110 m2
Inhoud375 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Malvert 1213

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

29%

20% NL

28%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod