Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Malvert 2512 6538 BB Nijmegen

Verkocht

€ 260.000,- k.k.

KOOPVOORRANG
Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders van een sociale huurwoning van Portaal, Woonwaarts, Talis en SSH& in de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Druten voorrang om deze woning te kopen. Wil je als huurder in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling?
Maak dan uiterlijk 12-9-2022 je interesse kenbaar bij de verkopende makelaar. Daarna is er geen garantie op bezichtigen en deelname.

Een UNIEK plekje in de wijk Malvert, dat mag je deze HOEKwoning zeker noemen!

De woning ligt in een gemoedelijke en kindvriendelijke woonwijk aan een verkeersluwe straat. Ideaal gelegen, namelijk op enkele minuten van 2 winkelcentra Hatert en Zwanenveld, van station Dukenburg en uitvalswegen.

Door zowel de grote voortuin, zijtuin als achtertuin heb je bijzonder veel ruimte rondom de woning. Dit is niet alleen heel prettig als je altijd al een grote tuin hebt gewild, maar ook als je (in de toekomst) nog wat vierkante meters wilt uitbouwen.

Indeling:

Begane grond:
We komen binnen in de hal, met toegang tot het toilet met fontein, de meterkast, de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan weerszijden. Op dit moment is er een dichte, eenvoudige keuken zonder inbouwapparatuur aanwezig, maar je kunt er uiteraard voor kiezen om de muur tussen de keuken en woonkamer gedeeltelijk weg te halen om een open keuken te creëren.

1e Verdieping:
Via de overloop met een vaste kast bereiken we 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten. De badkamer beschikt over een grote douche, een toilet en een wastafel. Het raam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

2e Verdieping:
Deze is bereikbaar via een vaste trap. We komen uit op de overloop met cv opstelling. Daarna treffen we een ruime slaapkamer aan met dakraam. Door het plaatsen van een dakkapel kun je uiteraard nog meer ruimte en licht creëren.

Tuin:
Vanuit de keuken bereiken we de tuin. Zoals gezegd is deze royaal, zeker gezien de vierkante meters aan de zijkant. Deze tuin biedt alle mogelijkheden om hem naar eigen wens in te richten en in te delen. Achter in de tuin staat een stenen berging voor het stallen van fietsen.

Bijzonderheden:
– Royaal kavel, deze wordt nog ingemeten door het Kadaster;
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping, 4e slaapkamer op de 2e verdieping;
– energielabel D;
– aanvaarding kan snel.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport is in te zien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. De woning mag binnen een periode van 2 jaar niet vervreemd (verkocht) worden en binnen een periode van 5 jaar niet verhuurd worden.

Verrast door deze leuke woning en vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken en van deze woning jouw droomwoning te maken, kom dan snel kijken!

  • 107 m2
  • 197 m2
  • 4

Kenmerken Malvert 2512

Overdracht

Vraagprijs€ 260.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte197 m2
Woonoppervlakte107 m2
Inhoud396 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Malvert 2512

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

29%

20% NL

28%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod