Ga naar inhoud

Te koop: appartement Semmelinkstraat 19 6512 JR Nijmegen

Verkocht

€ 269.000,- k.k.

Ben je handig en heb je zin dit ruime appartement helemaal naar je eigen ideeën op te knappen en gezellig in te richten? Maak dan snel een afspraak!

Aan de rand van de populaire wijk Bottendaal, gelegen tussen het stadscentrum en het Radboud, ligt op de derde woonlaag dit fijne en lichte appartement met balkon en berging. Bijzonder zijn de uitbreidingsmogelijkheden die de zolderetage boven dit appartement biedt.

Het betreft een vierkamerwoning die bestaat uit een woonkamer, drie slaapkamers, eenvoudige dichte keuken en badkamer, separaat toilet en een royaal balkon. De boven het appartement gelegen zolderetage is deels toegankelijk en maakt het mogelijk een gehele extra verdieping te creëren. Het is mogelijk deze nieuwe verdieping te ontsluiten met een vaste trap en te voorzien van daglicht via dakramen. Toestemming van de VvE is vereist maar er zijn inmiddels vele voorbeelden van vergelijkbare appartementen in de straat.

We nemen snel een kijkje……

Via de centrale entree met bellentableau, intercom en brievenbussen komen we in het trappenhuis met toegang tot de privé (fietsen)bergingen in de kelder en trappen naar de verdiepingen. We lopen naar de 2e verdieping en gaan het appartement binnen.

We staan in een ruime vierkante hal die ons toegang geeft tot alle vertrekken. We zien de meterkast, badkamer met doucheruimte en wastafel, separate toiletruimte en lopen als eerste de woonkamer binnen. Deze ligt aan de voorzijde en heeft een gezellige schouw. Naast de woonkamer ligt de grootste slaapkamer; deze kan eventueel middels een kleine doorbraak bij de woonkamer getrokken worden om bijvoorbeeld dienst te doen als eetkamer. Aan de achterzijde vinden we nog twee slaapkamers, beide met openslaande deuren naar het balkon. Tussen deze slaapkamers in bevindt zich de eenvoudige keuken met een loopdeur naar het balkon. In sommige appartementen is de kleinste slaapkamer samengevoegd met de keuken, waardoor er een woonkeuken ontstaat. Mogelijkheden genoeg!

Het balkon ligt over de volle breedte van het appartement en heeft een vaste kast. Een heerlijk plekje met uitzicht over diverse tuinen met rijkelijk groen in de vorm van diverse bomen en struiken.

Enkele wetenswaardigheden:
– Enkele voorbeelden van hoe het kan worden met zolderverdieping erbij. liggen tijdens de bezichtiging in de woning.
– Centrale verwarming via Intergas combiketel uit 2015.
– Het complex en het appartement is voorzien van volledig isolerende beglazing, dak- en muurisolatie.
– Actieve VvE (uitbesteed); de actuele stukken van de VvE zijn aanwezig en in te zien. De maandelijkse servicekosten zijn € 155,=.
– Het appartement wordt verkocht in de status waarin deze zich bevindt tijdens de bezichtiging
– Vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules welke van toepassing zijn bij deze verkoop (ouderdomsclausule, ‘niet feitelijke bewoning door eigenaar’-clausule (verkoper heeft woning nooit zelf bewoond, dus kan er niets over melden), projectnotaris).
– Er is een projectnotaris van toepassing, namelijk: Van Buttingha Wichers Notarissen te Den Haag
– Energielabel C.

Aanvaarding in overleg, kan echter snel.

  • 64 m2
  • 3

Kenmerken Semmelinkstraat 19

Overdracht

Vraagprijs€ 269.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte64 m2
Inhoud203 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1948
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Semmelinkstraat 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Vergelijkbaar woningaanbod