Ga naar inhoud

Te koop: appartement van Slichtenhorststraat 53 6524 JK Nijmegen

Verkocht

€ 480.000,- k.k.

Wat een unieke kans!

Wonen op een prachtige locatie aan een van de mooiste en meest geliefde straten van Nijmegen, de van Slichtenhorststraat. onderdeel van de beschermde 19e eeuwse stadsuitleg. Deze gewilde positie is net buiten het centrum, met een bijzondere sfeer. De straat is breed en autoluw. Er is een behoorlijke afstand naar de huizen aan de overkant. Er is daardoor veel vrij uitzicht. Het is er groen met mooie hoge bomen te vinden. Dit alles geeft de gehele straat een bijzondere status en allure. Deze woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Nijmegen. Dit centrum heeft een groot winkelaanbod: van kleine boetiekjes tot grote winkelketens. Men kan hier heerlijk struinen door de winkelstraten, maar ook is er genoeg te beleven voor cultuurliefhebbers. Zo zijn er diverse musea te vinden en is het ook mogelijk om een theater te bezoeken. Ook voor een etentje of drankje is men in het centrum maar ook in Altrade of Nijmegen oost aan het juiste adres, want er zijn genoeg leuke cafés en restaurants te vinden.

Naast het centrum van Nijmegen zijn ook de supermarkt, kinderopvang, de universiteit, de hogeschool, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en de bushalte nabij gelegen. Het dichtstbijzijnde treinstation in de omgeving is een paar minuten fietsen, tevens zijn de uitvalswegen vanaf de woning goed bereikbaar. Kortom, het is de moeite waard om deze woning te bekijken.

De bovenwoning bestaat uit 2 woonlagen (waarvan een deel van de tweede woonlaag in verhuurde staat wordt opgeleverd). Aan de voorzijde is een balkon op de eerste verdieping (op zuidwesten) en aan de achterzijde een dakterras op de tweede verdieping. Deze bovenwoning met diverse gebruiksmogelijkheden, dient te worden gemoderniseerd.

Indeling
Begane grond: entree met trapopgang en meterkast. Onder de trap is een kelder van circa 9 m2.

1e verdieping: overloop/gang naar appartement met kamer en suite met achtergelegen erker, slaapkamer aan de voorzijde, gesloten eenvoudige keuken aan de achterzijde met doucheruimte. op de overloop is een toilet en een vaste kast aanwezig. Via de kamer en suite is het balkon aan de voorzijde bereikbaar.

2e verdieping: overloop met aan voor en achterzijde een semi-zelfstandig appartement. De ruimte aan de voorzijde is circa 38 m2 en voorzien van woonkamer, slaapkamer, inpandige pantry, toilet en badkamer met douche.
De ruimte aan de achterzijde is circa 31 m2 en voorzien van woonkamer met open keuken met aangrenzend dakterras (ca.6 m2), slaapkamer, toilet, douche en overloop.

Specificaties
– schilderwerk buitenzijde wordt in juni 2023 voltooid.
– geen bijzondere isolatie toegepast .
– verwarming en warm water middels HR combi-ketel, type Remeha Avanta, bouwjaar 2010.
– de woning beschikt over diverse authentieke elementen zoals de hoge plafonds met ornamenten, authentieke vloertegel bij entree en de paneeldeuren.
– de Vereniging van Eigenaren is niet actief. Wel ingeschreven in de Kamer van Koophandel en een gezamenlijke opstalverzekering.
– informatie betreffende de huuropbrengst van het semi-zelfstandige appartement aan de achterzijde verkrijgbaar via de makelaar.
– er is een woonruimte-ontrekkingsvergunning aanwezig uit 2018 voor onzelfstandige woonruimte.

Kenmerken
– bouwjaar: omstreeks 1903
– woonoppervlakte: circa 155m²
– inhoud: circa 530 m³
– energielabel E

Algemene verkoopinformatie;
* In de koopakte zal een zogenaamde niet bewoningsclausule als ook een ouderdomsclausule worden opgenomen.
* De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
* Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoek plicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
* Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
* Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  • 155 m2
  • 3

Kenmerken van Slichtenhorststraat 53

Overdracht

Vraagprijs€ 480.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte155 m2
Inhoud530 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1903
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging van Slichtenhorststraat 53

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

72%

20% NL

16%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod