Ga naar inhoud

Te koop: appartement Wilhelminasingel 3-5 6524 AH Nijmegen

Verkocht

€ 139.000,- k.k.

Starters opgelet!

Op nog géén vijf minuten loopafstand van het gezellige centrum en Centraal Station van Nijmegen ligt deze zeer karakteristieke 2-kamer studio met eigen keuken en badkamer.

De studio bevindt zich op de eerste verdieping van het pand en de indeling is als volgt:

Trapopgang naar eerste verdieping.

Via de overloop bevindt vind je aan de rechterkant (achterzijde van het pand) de deur naar de sfeervolle woonkamer, keukenblok met een keramische kookplaat en koelkast, doucheruimte met douchecabine. De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Aan de linkerkant van de overloop (voorzijde pand) bevindt zich de deur naar de slaapkamer. Deze is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en kledingkast.
Op de overloop is ook het gedeelde toilet aanwezig.

In het pand bevindt zich op de begane grond een wasmachine. Deze is voor gezamenlijk gebruik.

Overige kenmerken:

• Lidmaatschapsrechten via woonvereniging.
• Gebruiksoppervlak wonen studio 25m2.
• Eigen doucheruimte, eigen keuken.
• Alle inboedel kan achterblijven.
• Hoge plafonds van ca. 3 m2.
• Servicekosten: € 199,- per maand (gas, water, licht, internet, gemeentelijke lasten en onderhoud).

Woonvereniging:

Alle studio’s in de woning vallen binnen de woonvereniging Wilhelminasingel 3 te Nijmegen. Deze woonvereniging kent een aantal gemeenschappelijke voorzieningen en onzelfstandige woonruimtes van verschillende grootte. De gemeenschappelijke voorzieningen zijn een gezamenlijke entree, tochtportaal, gang, toilet, bergruimtes en een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine.

Wat is een woonvereniging?
De keuze voor een woonvereniging heeft te maken met de opzet van de woonruimte en de organisatie. De woonvereniging biedt een heldere organisatievorm van het gemeenschappelijk eigendom. De woonvereniging is de juridische eigenaar van het gehele pand. De leden zijn de economische eigenaren. De koper van een studio wordt automatisch lid van de woonvereniging. De leden krijgen het exclusieve recht van bewoning en gebruik van hun privéruimten en delen het gezamenlijke gebruik van de gemeenschappelijke ruimten van het pand (gang, toilet, wasruimte, keuken, tuin etc.).
De woonvereniging heeft regels (statuten) die zijn vastgelegd in een notariële akte. In deze statuten staan de rechten en plichten van de leden. De vereniging heeft een voorzitter, secretaris en penningmeester.
Binnen de woonvereniging wordt afgesproken wat de servicekosten zijn. De servicekosten bestaan uit de gebruikskosten, opstalverzekering, beheerskosten, reserveringen voor onderhoud. De rekening van de vereniging wordt beheerd door de penningmeester.
Notariskosten komen voor rekening van het nieuwe lid van de woonvereniging.Er is een projectnotaris van toepassing. Het betreft Hekkelman notarissen.

  • 25 m2
  • 1

Kenmerken Wilhelminasingel 3-5

Overdracht

Vraagprijs€ 139.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte25 m2
Inhoud111 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1911
Dak typeSamengesteld dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Wilhelminasingel 3-5

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

79%

20% NL

17%

20% NL

3%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod