Skip to content

Te Koop: woonhuis Hogehoek 2a 5441 XE Oeffelt

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 237.500,- k.k.

 1. Home>
 2. Woningen>
 3. Koop Oeffelt Hogehoek 2a

LAATSTE KANS!! Nog maar 1 KAVEL beschikbaar. Wilt u ook uw eigen VRIJSTAANDE DROOMHUIS (prachtige villa of bungalow) bouwen?? Dat is absoluut mogelijk op dit prachtige royale perceel en dus is een bezoek aan deze locatie zeker de moeite waard.

Op deze prachtige woonlocatie aan de rand van het rustig gelegen dorp Oeffelt is dit laatste kavel van ca. 1.045 m2 nog beschikbaar.

Oeffelt is een klein dorp gelegen tegen de uiterwaarden in een wijde bocht van de Maas. Oeffelt behoort bij de gemeente Boxmeer en ligt tussen Nijmegen (18 km) en Venlo (35 km) en is gemakkelijk bereikbaar via de A73. De bouwgrond is gelegen aan de rand van het dorp en u loopt zo het oudste natuurgebied “de Oeffelter Meent” van Nederland in. In het dorp zijn diverse voorzieningen zoals supermarkt, basisschool (220 kinderen), kinderdagverblijf, sportverenigingen en goed openbaar vervoer.

Het kavel heeft een oppervlakte van circa 1.045 m2 met een diepte van meer dan 56 meter. Door de diepte van het kavel is er volop ruimte voor een heerlijke diepe tuin. Een geweldige kans om een fraaie vrijstaande woning te bouwen met een royaal bijgebouw.

De bebouwingsmogelijkheden zijn ruim, zodat al uw woonwensen gerealiseerd kunnen worden. Zo is het bouwvlak ca. 12 * 12 meter en geldt er een maximale goothoogte van 4,5 meter en bouwhoogte van ca. 8,0 meter. Dus is een mooie ruime BUNGALOW ook mogelijk!! Voor bijbehorende bouwwerken geldt dat er maximaal 90 m2 gebouwd mag worden. De kavels zijn gelegen in welstandsvrij gebied. Afwijken van de voorgeschreven maten ten aanzien van goothoogten, bouwhoogten, bouwperceelsgrensafstanden en bebouwde oppervlakten kan met ten hoogste 10%. Vraag de makelaar naar de uitgebreide bebouwingsmogelijkheden en de bestemmingsplanregels.

Een bezichtiging plannen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons kantoor en u bent van harte welkom in Oeffelt, zodat we het kavel ter plaatsen kunnen bekijken en er uitleg gegeven kan worden over de mogelijkheden.

Richtprijzen:
Kavel 1: € 237.500,– Kosten Koper
Kavel 2: VERKOCHT

Bijzonderheden:
+ Qua maatvoering een courant perceel;
+ Fraai bouwvlak;
+ Royale tuin met rondom een vrije ligging met maximale privacy;
+ Projectnotaris van toepassing;
+ Overdrachtsbelasting, notariskosten en kadastrale kosten zijn voor rekening van koper;
+ Er is geen verkoopdocumentatie voor dit perceel beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars Wijchen. Wij nodigen u graag uit op locatie of op ons kantoor voor een informatief gesprek. Contactpersoon binnen onze organisatie is Diederik Sloot;
+ Aanvaarding: kan snel/in overleg.

  Kenmerken Hogehoek 2a

  Overdracht

  Koopprijs€ 237.500,- k.k.
  Aanvaardingin overleg

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Bouw

  Bouwvormn.v.t.

  Indeling

  Geen eigenschappen

  Maandlasten

  Ligging Hogehoek 2a

  Marktcijfers van Boxmeer

  Gemiddelde verkoopprijs in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: € 380.638,-

  Gemiddelde vraagprijs in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: € 467.869,-

  Gemiddelde verkooptijd in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: 53

  Gemiddeld aangeboden in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: 11407

  Gemiddeld aantal verkocht in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: 6569

  Gemiddelde prijs/m2 in Boxmeer

  Landelijk gemiddelde: 2.567

  Vergelijkbaar woningaanbod