Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Scheidingsweg 9 6551 AV Weurt

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 290.000,- k.k.

Deze UITGEBOUWDE HOEKWONING met GARAGE EN SCHUUR, 4 slaapkamers, diepe achtertuin en eigen oprit staat op een perceel van maar liefst 298 m2.
Een PLUSPUNT van dit woonhuis is de STUDIO met aparte ingang welke zich bevindt boven de carport. Door deze extra (woon/werk)ruimte zijn er volop mogelijkheden! Zo kan men hier bijvoorbeeld een praktijk- of kantoorruimte realiseren, ideaal dus!

Dit woonhuis is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in het centrum van Weurt. Diverse voorzieningen als een supermarkt, een basisschool, sportverenigingen en het openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Op loopafstand bevindt zich de Waaldijk met prachtige uiterwaarden en vergezichten. Bovendien heeft de woning een gunstige ligging op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en Beuningen. Onder andere via de stadsbrug “de Oversteek” is er een zeer goede ontsluiting naar de diverse snelwegen. Op deze locatie kan men dus profiteren van het dorpse karakter en tegelijkertijd zijn de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Algemeen
– Bouwjaar: 1962
– Woonoppervlak: 117 m2 (incl. studio)
– Overige inpandige ruimte: 14 m2 (zolder)
– Gebouwgebonden buitenruimte: 24 m2 (carport)
– Externe bergruimte: 26 m2 (garage + schuur + bergkast onder carport)
– Inhoud: 462 m3
– Perceeloppervlak: 298 m2

Indeling

Begane grond: hal met trapkast, meterkast en toiletruimte met staand toilet, fonteintje en raam. De woonkamer is voorzien van een grote kastenwand en openslaande deuren welke toegang geven tot de achtertuin. De hal en de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De open keuken (2007) beschikt over een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast, een vaatwasser en voldoende opbergruimte. Bovendien is er in de keuken een deur naar de achtertuin aanwezig. In de praktische bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop met bergkast en drie slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaatvloer. Alle slaapkamers beschikken over draai-/kantelramen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een designradiator en een raam.

Tweede verdieping: een vaste trap geeft toegang tot de voorzolder met dakraam. Hier bevindt zich een bergkast met de c.v.-opstelling (Nefit Trendline HRC 25/CW4, 2017, eigendom). Bovendien is er op deze verdieping een vierde slaapkamer aanwezig met dakkapel, laminaatvloer en bergruimte achter de schotten.

Studio (2014)
De studio van circa 23 m2 met aparte ingang bevindt zich boven de carport. Deze ruimte is bereikbaar middels een trap onder de carport, welke bovenaan is afgesloten met een deur. Het dak en de gevels van deze studio zijn geïsoleerd. De studio is voorzien van elektra, verwarming, water en een laminaatvloer. Daarnaast beschikt de ruimte over twee grote Velux dakramen met zonwering. Ideaal is ook het werkblad met gootsteen en kastruimte. Er zijn bovendien een gas- en doucheaansluiting aanwezig. De aparte toiletruimte is voorzien van een staand toilet.
Door deze extra (woon/werk)ruimte zijn er volop mogelijkheden! Men kan hier bijvoorbeeld een praktijk- of kantoorruimte aan huis realiseren. Wilt u weten wat er binnen het huidige bestemmingsplan precies is toegestaan in deze ruimte? Zie dan onderstaande informatie (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl):

Artikel 15 Wonen
15.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a) wonen;
b) een niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit, met inachtneming van het bepaalde in lid 15.4.2;
c) een galerie, ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van wonen – galerie’;
d) een praktijkruimte of kantoor, ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van maatschappelijk – praktijkruimte en kantoor’;
e) water, waterberging en waterhuishoudkundige voorzieningen;

één en ander met bijbehorende voorzieningen.

15.4.2 Niet-publieksgerichte beroeps- of bedrijfsactiviteit

Binnen deze bestemming wordt het gebruik van ruimten binnen de woning en bijbehorende bouwwerken ten behoeve van de uitoefening van een niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit als gebruik overeenkomstig de bestemming aangemerkt, mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:
a) maximaal 45 % van het bruto-vloeroppervlak van de woning en de bijbehorende bouwwerken, tot ten hoogste 45 m² mag worden gebruikt voor de aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;
b) degene die de activiteiten uitvoert, dient tevens de bewoner van de woning te zijn;
c) de aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit is ondergeschikt aan de woonfunctie;
d) indien sprake is van een inrichting als bedoeld in de wet Milieubeheer, is uitsluitend een inrichting type a conform het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit) toegestaan.
(einde citaat)

Het gehele bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tuin
De woning beschikt over een nette voortuin en een eigen oprit met carport (2014). Onder deze carport bevindt zich een bergkast. De achtertuin, gelegen op het westen, is maar liefst circa 17 meter diep en circa 9 meter breed. De tuin is voorzien van een terras waar men kan genieten van de nodige rust en privacy. In de achtertuin zijn bovendien twee buitenkranen aanwezig en aan de voor- en achtergevel bevinden zich elektrapunten. Daarnaast beschikt de woning aan de achterzijde over een elektrisch zonnescherm.

Garage
De vrijstaande stenen garage is 5,22 m. lang en 2,61 m. breed (ca. 14 m2) en voorzien van elektra, een bergzolder en een dubbele deur aan de voorzijde.
Schuur
Aansluitend bevindt zich een schuur (circa 11 m2) met elektra, dak- en gevelisolatie en een aparte deur naar de achtertuin.

VOOR DE LIEFHEBBER!
Verkoper heeft nog een aparte garagebox in eigendom welke is gelegen aan de Scheidingsweg 25 B te Weurt. Deze (houten) box is gelegen een stukje verderop in de straat aan een hofje met meerdere boxen. Deze heeft een eigen kadastraal nummer. Bij interesse kan deze garagebox tevens worden aangekocht voor € 11.000,- k.k.. Deze koopsom is niet bij de vraagprijs van het woonhuis inbegrepen.

Verder
– De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
– Het woonhuis beschikt over dakisolatie en gedeeltelijke vloerisolatie;
– De gehele woning is voorzien van houten kozijnen;
– Het terras in de achtertuin en oprit zijn circa 3 jaar geleden vernieuwd;
– De deuren van de garage zijn in 2018 geschilderd;
– In 2017 zijn het dakleer van de keuken en de dakkapel vervangen;
– Het doek van het zonnescherm is in 2015 vernieuwd;
– In 2012 zijn de dakpannen, de dakgoten en het voegwerk van de woning vervangen;
– Aan de binnenzijde van de meterkast en in de dakplaten van de garage/schuur zit asbest;
– Glasvezel aanwezig;
– De gemeente is op dit moment doende de infrastructuur en het straatbeeld te vernieuwen middels nieuwe aanplant van stuiken en bomen. Ook wordt de bestrating en het trottoir vervangen. Tevens worden er snelheidverminderende maatregelen getroffen middels groenvoorzieningen en parkeerplaatsen aan beide zijden van de weg. Hierdoor is de woning de komende weken mogelijk iets minder goed bereikbaar tijdens bezichtigingen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan:
– Persoonlijke bezichtiging (volgens de RIVM richtlijnen);
– Videobellen via Whatsapp of Facebook. Wij als makelaar zijn dan live aanwezig tijdens de bezichtiging en u kunt vanuit huis of elders de woning bezichtigen via live video.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

  • 117 m2
  • 298 m2
  • 4

Kenmerken Scheidingsweg 9

Overdracht

Vraagprijs€ 290.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte298 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud462 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1962
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Scheidingsweg 9

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod