Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Plakstraat ong 6645 KL Winssen

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 199.000,- k.k.

Altijd al eens zelf een TWEE-ONDER-EEN KAPWONING willen bouwen op circa 1000 m2 grond op een unieke en rustige plek? Hier kan het!

Samen met iemand anders kunt u naar eigen inzicht een woning ontwerpen en bouwen en wonen op één de meest idyllische plekjes van het Land van Maas en Waal. Op dit bouwkavel kunt u uw droom in vervulling laten gaan. Aan de rand van Winssen, op 15 minuten rijden van Nijmegen, bieden wij een tweetal bouwkavels te koop aan t.b.v. de bouw van een twee-onder-een kapwoning. Deze kavels liggen op een unieke plek in het buitengebied van Winssen naast het perceel Plakstraat 5 te Winssen. Deze plek moet u ervaren. Vanaf de straatzijde zijn de kavels niet zichtbaar. Wij nodigen u graag uit de locatie ter plekke te komen bekijken.

Ter verduidelijking:
We bieden 2 bouwkavels aan van elk 1.000 m2 met elk een vraagprijs van € 199.000,- k.k.

De omgeving kenmerkt zich door karakteristieke woningen en veel groen. De kavel biedt aantrekkelijke bouw- en gebruiksmogelijkheden; u kunt naar eigen inzicht een droomhuis realiseren met een inhoud tot 500 m3 per woning!

De locatie biedt u het beste van twee werelden! Enerzijds biedt Winssen de basisvoorzieningen en is de kavel ideaal gelegen als startpunt voor een fietstocht over de dijk of een wandeling door het buitengebied. Anderzijds zit u binnen 15 minuten van het stadscentrum van Nijmegen met winkelstraten, uitgaansgelegenheden en ziekenhuizen.

Details
– Bouwkavel: ca. 1.000 m2 (door de landelijke en vrije ligging kan, indien gewenst, het kavel ook groter gemaakt worden)
– Naar eigen inzicht te realiseren twee-onder-een kapwoning; elk tot maximaal 500 m3
– Er is ook een mogelijkheid tot het bouwen 1 vrijstaande woning van in totaal 1.000 m3; het kavel zal dan groter worden, e.e.a. in overleg met verkoper (zie hiervoor tevens de dubbele Funda-vermelding m.b.t. dit kavel)
– De schuur welke zich op dit moment nog op het perceel bevindt zal door verkoper worden gesloopt; deze locatie betreft tevens het bouwvlak
– Bodemonderzoek is reeds uitgevoerd
– Flora en Fauna onderzoek is reeds uitgevoerd
– Bestemming: wonen
– Royale tuin
– De aansluitingen op drukriolering, water en elektra zijn nog niet aanwezig
– Wij informeren u graag over de ligging van het bouwvlak in het perceel en de bebouwingsmogelijkheden. Het bestemmingsplan is (digitaal) ter inzage.

INFORMATIE
Er is geen verkoopdocumentatie voor dit perceel beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een informatief gesprek of (nog beter) op de lokatie om e.e.a. te ervaren.
Contactpersoon binnen onze organisatie is de heer M.T.M. van Welie.

  • 1.000 m2

Kenmerken Plakstraat ong

Overdracht

Vraagprijs€ 199.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.000 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Plakstraat ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Vergelijkbaar woningaanbod