Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Plakstraat ong 6645 KL Winssen

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 395.000,- k.k.

Altijd al eens zelf een huis willen bouwen en wilt u wonen op één de meest idyllische plekjes van het Land van Maas en Waal? Op dit bouwkavel kunt u uw droom in vervulling laten gaan. Aan de rand van Winssen, op 15 minuten rijden van Nijmegen, bieden wij een bouwkavel te koop aan t.b.v. de bouw van een vrijstaand woonhuis. Dit kavel ligt echt op een unieke plek in het buitengebied van Winssen naast het perceel Plakstraat 5 te Winssen.

VRAAGPRIJS: € 395.000,- k.k.

De omgeving kenmerkt zich door karakteristieke woningen en veel groen. De kavel biedt aantrekkelijke bouw- en gebruiksmogelijkheden; u kunt naar eigen inzicht een droomhuis realiseren met een inhoud tot maar liefst 1000 m3!

De locatie biedt u het beste van twee werelden! Enerzijds biedt Winssen de basisvoorzieningen en is de kavel ideaal gelegen als startpunt voor een fietstocht over de dijk of een wandeling door het buitengebied. Anderzijds zit u binnen 15 minuten van het stadscentrum van Nijmegen met winkelstraten, uitgaansgelegenheden en ziekenhuizen.

Details
– Bouwkavel: 6.371 m2
– Het is mogelijk om, in overleg met verkoper, een groter of kleiner perceel af te nemen
– Naar eigen inzicht te realiseren vrijstaande woning tot maximaal 1.000 m3
– Er is ook een mogelijkheid tot het bouwen van 2 woningen onder één kap van elk 500 m3 en elk op circa 1.000 m2 grond (zie hiervoor tevens de dubbele Funda-vermelding m.b.t. dit kavel)
– De schuur welke zich op dit moment nog op het perceel bevindt zal door verkoper worden gesloopt; deze locatie betreft tevens het bouwvlak
– Bodemonderzoek is reeds uitgevoerd
– Flora en Fauna onderzoek is reeds uitgevoerd
– Bestemming: wonen
– Royale tuin
– De aansluitingen op drukriolering, water en elektra zijn nog niet aanwezig
– Wij informeren u graag over de ligging van het bouwvlak in het perceel en de bebouwingsmogelijkheden. Het bestemmingsplan is (digitaal) ter inzage.

INFORMATIE
Er is geen verkoopdocumentatie voor dit perceel beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een informatief gesprek of (nog beter) op de lokatie om e.e.a. te ervaren.
Contactpersoon binnen onze organisatie is de heer M.T.M. van Welie.

  • 6.371 m2

Kenmerken Plakstraat ong

Overdracht

Vraagprijs€ 395.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte6.371 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Plakstraat ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Vergelijkbaar woningaanbod